Garantie

Producten komen ten alle tijden onbeschadigd en ongeopend aan bij de klant. Mocht dit niet het geval zijn moet de klant binnen 72 uur na ontvangst contact opnemen door een mail naar info@happymantis.com te sturen. Deze mail moet duidelijke fotos bevatten van de eventuele schade van het product. Mogelijke oplossingen zijn een restitutie van het volledige bedrag of een vervangend product indien voorradig.

Happy Mantis kan de klant vragen het beschadigde product terug te sturen naar Happy Mantis, dit gaat in overleg met Happy Mantis.

Er wordt gegerandeerd dat dieren levend aankomen. Mocht dit niet het geval zijn dient de klant binnen 24 uur een mail te sturen naar info@happymantis.com met duidelijke fotos. Hierna kan er in overleg met de klant gekozen worden voor een restitutie van het volledige bedrag of een vervangend dier te laten opsturen indien voorradig.

Garantie op geslachten van dieren is er niet. Happy Mantis heeft jarenlange ervaring met bidsprinkhanen te sexen waardoor ze in staat zijn bijna altijd het juiste geslacht te leveren. Des te hoger de instar van de bidsprinkhanen is, des te meer zekerheid er zal zijn voor de klant om het geslacht naar voorkeur te ontvangen.